Logo

TÁLTOSDOB KÉSZÍTÉS


 
Ha a melléklet ábra alapján inkább nem fognál bele egy saját dob elkészítésébe, pedig vágysz arra, hogy legyen egy igazán saját (sajátkészítésű) dobod, akkor ez a program Neked szól!
Még a tavaszi napforduló előtt elkészítheted életed dobját, mellyel később bármikor, bármelyik pillanatban áthangolhatod MAGad a Teremtő hullámhosszára.

Kaló Csaba dobkészítő, aki már elkészített néhány dobot és hozzá segített másokat is ehhez a tudáshoz, készen áll arra, hogy ez az ősi tudás Benned tovább gazdagodhassék. Ha ezt a felhívást olvasod, akkor már csak Te kellesz hozzá!

A szükséges, kiváló minőségű alapanyagot önköltségen, 30 € vagy 10.000 Ft ellenében a mester a rendelkezésedre bocsátja, a tudásért pedig csak azt kéri, bánj vele bölcsen és tedd általa gazdagabbá a világot.

A dobolásban és a dobkészítésben nincs korhatár! Akinek motorikus képességei, kézügyessége megfelelően fejlett, az bátran nekifoghat.
Tehát fiatal és idős gyerekek jelentkezését is várjuk!

Akkor is érdemes hozzánk csatlakozni, ha most még nem szeretnél dobot készíteni, de szívesen megnéznéd, hogyan teszik ezt mások.

Ha szeretnél velünk dobot készíteni, vagy részt venni az eseményen, kérlek, hogy részvételi szándékodat jelezd a sennyeykastely@gmail.com email címen vagy a +3630 609 44 66-os telefonszámon legkésőbb 2018. február 5-ig, hogy a helyredről és az alapanyagokról gondoskodni tudjunk.
 
Helyszín: Bély, Sennyey Kastély
Időpont: 2018. március 17-18.

 

Rendezvény adatai

Kezdés ideje: 2018-03-17 10:00:00
Rendezvény vége: 2018-03-18 18:00:00
Férőhelyek: 15/0 fő