Logo

TÁLTOSDOB KÉSZÍTÉS


Kedves Érdeklődő!
 
Ha a melléklet ábra alapján inkább nem fognál bele egy saját dob elkészítésébe, pedig vágysz arra, hogy legyen egy igazán saját (sajátkészítésű) dobod, akkor ez a program Neked szól!
Elkészítheted életed dobját, mellyel később bármikor, bármelyik pillanatban áthangolhatod MAGad a Teremtő hullámhosszára.

Kaló Csaba "amatőr" dobkészítő, aki már elkészített néhány dobot és hozzá segített másokat is ehhez a tudáshoz, készen áll arra, hogy ez az ősi tudás Benned tovább gazdagodhassék. Ha ezt a felhívást olvasod, akkor már csak Te kellesz hozzá!

A szükséges, kiváló minőségű alapanyagot és tudást önköltségen, 100 € ellenében a mester a rendelkezésedre bocsátja, a tudásért pedig csak azt kéri, bánj vele bölcsen és tedd általa gazdagabbá a világot.

A dobolásban és a dobkészítésben nincs korhatár! Akinek motorikus képességei, kézügyessége megfelelően fejlett, az bátran nekifoghat.
Tehát fiatal és idős gyermekek jelentkezését is várjuk!
 
Maximum 15 dob elkészítésre van lehetőség, így a részvételi létszámot 15 főben maximalizáltuk.

Ha szeretnél velünk dobot készíteni, kérlek, hogy részvételi szándékodat jelezd itt a jelentkezés gombra kattintva, vagy írj e-mailt a sennyeykastely@gmail.com email címe. Ha a barátaiddal, ismerőseiddel jönnél, akkor ajánlatos egy bejelentkezés alatt, egyszerre regisztrálni.
Bővebb információt kaphatsz a +3630 609 44 66-os telefonszámon.
 
Helyszín: Bély, Sennyey Kastély
Időpont: 2018. április 14-15.
 
BETELT !!! További jelentkezéseket már nem tudunk fogadni.

 

Rendezvény adatai

Kezdés ideje: 2018-04-14 10:00:00
Rendezvény vége: 2018-04-15 18:00:00