Logo

Jobb agyféltekés rajz- és festőtábor felnőtteknek


A Kastélyban szervezett tavalyi rajztanfolyam tapasztalatai és a résztvevők visszajelzései alapján idén 7 napos rajz- és festőtábor indítására szántuk el magunkat.

Gyere és alkoss velünk a művészet szigetén!

A 4 napos rajz tanfolyam alatt, egyszerű gyakorlatokkal csillapítjuk le a bal agyfélteke működését, és adjuk át a teret a jobb agyfélteke kreatív részének, mígnem a végére, teljes összhangba hozzuk a két agyfélteke működését. Elsajátítjuk a szélek, tér, fény – árnyék és arányok érzékelését. Az első nap végére megtapasztalhatjuk, hogy többre vagyunk képesek, mint amit magunkról hittünk. A negyedik nap végére pedig már több realisztikus portré megrajzolásán leszünk túl.

A következő 3 napos festő tanfolyam első napján a színek világába utazunk. Megismerjük a színtan alapjait: az elsődleges, másodlagos, és harmadlagos színeket, az analóg, és komplementer színeket, valamint a színek három tulajdonságát, mint az árnyalatát, értékét és a színek intenzitását. Ezáltal meg tanuljuk látni és felismerni a színeket, majd ezeket könnyedén és gyorsan ki is keverni.  A második napon a színharmóniával ismerkedünk, és a nap végén már tájképet festünk. A harmadik napot pedig egy csendélet festésével zárjuk.

További információkat a jobb agyféltekés módszerről és a tanfolyam vezetőjéről a http://beataberes.com/ oldalon olvashatsz.

TECHNIKAI RÉSZLETEK:

Időpont és helyszín: 2017 június 24-30, Sennyey Kastély, Bély Szlovákia

Minimum korhatár 16 év, felső korhatár nincs
Minimális és maximális létszám: 12 fő
A tanfolyam díja:
4 napos rajz tanfolyam: 130 Euró/4 nap (tartalmazza a szükséges eszközöket, melyek a tiéd maradnak a tanfolyam után.)

3 napos festő tanfolyam: 170 Euró/3nap (tartalmazza a szükséges eszközöket, melyek a tiéd maradnak a tanfolyam után, hogy tovább kamatoztathasd általuk a tanfolyamon Benned felébredő tudást)

Szállás félpanzióval (reggeli+vacsora): 30 Euró/nap/fő (ebéd a helyszínen ízlés szerint rendelhető)

Összesen a 7 napos tábor szálással, félpanzióval: 480 Euró/fő

A tanfolyamot vezetik: Béres Beáta – festőművész és Fekete Éva – mediátor

Jelentkezni online lehet: itt a Sennyey Kastély weboldalán 2017. június 1-ig, a jelentkezés gombra kattintva. A megjegyzés rovatba kérlek, írd be az életkorodat, hogy kész-e szállást.

A jelentkezési határidőt június 10-ig meghosszabbítottuk. A tanfolyammal kapcsolatos információkért hívd a tanfolyamvezetőt, Béres Beátát a +3630 311 2804-es telefonszámon.

A jelentkezési határidőig, 100 EUR előleget kérünk befizetni, az alábbi számlaszámra, hogy biztosítani tudjuk a szükséges kellékeket, melyeknek nagy része a Tiéd marad a tanfolyam után is:

IBAN: SK65 0900 0000 0005 5199 2368
BIC: GIBASKBX

Számlatulajdonos: Nadácia Prosperitas, Hlavná 22, 079 01 Veľké Kapušany (Prosperitas Alapítvány, Fő utca 22., 079 01 Nagykapos)
Számlavezető bank: Slovenská sporiteľňa, a.s. Tomášiková 48, 832 37 Bratislava

Az utalásnál a megjegyzésbe kérjük írd be a neved.

 A jelentkezésed akkor válik élessé, ha megkapjuk az átutalásodat.

 A résztvevőket jelentkezési sorrendben regisztráljuk, előnyben részesítve azokat, akik a teljes 7 napos táborba regisztrálnak.

Amennyiben jelentkezésedet az előleg befizetése és a jelentkezési határidő után szeretnéd törölni, a befizetett előleget már nem áll módunkban visszautalni.

Ha a tábor létszám hiányában, vagy más szervezési okok miatt a szervezők részéről kerül lemondásra a befizetett előleget természetesen visszautaljuk.

 További információkért hívhatod a +421 950 66 00 68-as és +36 30 609 44 66-os telefonszámok valamelyikét, vagy írj a sennyeykastely@gmail.com email címre.

A jelentkezési határidőt június 10-ig meghosszabbítottuk. A tanfolyammal kapcsolatos információkért hívd a tanfolyamvezetőt, Béres Beátát a +3630 311 2804-es telefonszámon.

Szeretettel várunk:

Béres Beáta, Fekete Éva és a Sennyey Kastély (Prosperitas Alapítvány)

Rendezvény adatai

Kezdés ideje: 2017-06-24 10:00:00
Rendezvény vége: 2017-06-30 10:00:00