Logo

Dr. Horváth István - Érelmeszesedés elleni védőoltás


A MAGadért, MAGunkért című 6 napos rendezvényünk keretein belül vendégünk lesz Dr. Horváth István orvosbiológus professzor, aki feltalálta az érelmeszesedés elleni immunizálást, egy védőoltást, ami a koleszterin anyagcserénket helyreállítja, így megelőzi az erek elzáródását.
A szív és érrendszeri betegségek gyakorisága sok embert tesz érintetté ebben a témában, és lehetséges, hogy akad a környéken olyan, akinek a professzoral való találkozás az életét mentheti meg, hisz általa hozzájuthat az ellenszerhez, ami kereskedelmi forgalomban nem kapható!
Azzal, hogy megosztod ezt a lehetőséget az ismerőseiddel, barátaiddal, szomszédoddal, lehet, hogy Te magad is életet mentesz, ezért kérlek, ne felejtsd el megosztani ezt az eseményt másokkal.
  
Részvételi szándékodat jelezhetet itt - a jelentkezés gombra kattintva. Ez esetben itt meg kell adnod a neved, a várost/községet, ahonnan érkezel, az e-mail címed és a telefonszámod (az adataidat csak a vendéglista előkészítéséhez használjuk fel) A megjegyzés rovatban, mások nevét is megadhatod, akikkel az előadásra érkezel, így nekik nem kell külön regisztrálni.
Részvételi szándékodat jelezheted e-mailben a sennyeykastely@gmail.com e-mail címen és a 0950 66 00 68-as (+421 950 66 00 68) telefonon is.
 
Jelentkezési határidő: május 5.
Részvételi díj: 5€
 
Egyészséget kívánunk!
 
A jelentkezéseket lezártuk, de vannak szabad helyek, jöjjenek bátran! Várunk minden érdeklődőt szeretettel.
 
 

Rendezvény adatai

Kezdés ideje: 2017-05-20 10:00:00
Rendezvény vége: 2017-05-20 12:00:00