Logo

MAGadért, MAGunkért


A tavalyi évben a Sennyey Kastély felvállalt egy missziót, mely azon alapszik, hogy két dolgot nem vehetnek el Tőled: azt a MAGot, amit a Teremtő benned elvetett, és a szabad akaratot, amivel felruházott. Ezzel a két dologgal pedig elnyerheted a világ minden kincsét.
Ameddig itt élsz a Földön, emberi testben, MAGadat és szabad akaratodat senki sem veheti el Tőled, mégha tálcán is kínálod, mert ez a két dolog örök és mindig, minden pillanatban dönthetsz úgy, hogy ezeket a Rád bízott kincseket használva teremted az életed.
Mi kell ahhoz, hogy ezt a két dolgot használni tudd?
Előszöris meg kell ismerned önMAGad! Ehhez az első lépés, hogy szabad akaratodból úgy döntesz, megteszed! Szembe nézel önMAGaddal.
Idén is olyan segítőket hívunk a MAGadért, MAGunkért című rendezvényünkre, akik már döntöttek, akik már csak MAGukat akarják élni és nem azt, amit szűk, tág, vagy akár a saját hitrendszerük elvár tőlük. Tapasztalataikat, tudásukat megosztva segítenek Téged is, hogy megtaláld és bölcsen használd kincseidet. Hogy az a MAG, amit a Teremtő beléd feltétel nélküli szeretettel, bizalommal elhelyezett, szabad akaratodból kihajthasson itt a Földön, hogy élvezd a földi igaz jóságokat és égi boldogságban élhess és segíthess ugyanezt tenni másoknak is.
A főszerep idén is a Tiéd lesz, mert a Te egyedi és különleges energiád nélkül a rendezvény nem lesz ugyanaz, mint nélküled.
Te döntesz! Velünk lépsz-e MAGadért és ezáltal a mi közös küldetésünkért, a jól-létért, a jól-létünkért, MAGunkért!

TARTS VELÜNK! ADJ MAGadnak testet kényeztető, lelket erősítő és szellemet emelő napokat!

Amit folytatunk egy újabb lépéssel, azaz, mi volt tavaly májusban, azt az alábbi linken olvashatod el:
http://sennyeykastely.com/blog-bejegyzes/23/3-napos-rendezvenysorozat 

Idén a tavalyi év tapasztalatait felhasználva megyünk tovább a tudatosság útján, ha érzed a hívást, lépj velünk bátran akkor is, ha tavaly nem voltál velünk! Semmiről sem maradtál le, legfeljebb máshonnan ért el hozzád az információ, ami most ide vonzott.

Hogy tovább mélyítsük a MAGunkról való tudásunkat, idén 3 nap helyett 6 napos együttlétre invitálunk. Aki tavaly velünk volt, tudja, hogy eléggé feszített volt a tempó, és az érdekfeszítő előadások közben szinte alig jutott idő a hallottak elmélyítésére, MAGunkba fogadására, a kérdésekre, az egymással való kapcsolódásra, a tapasztalatok megosztására. Ezért idén egy kicsit belassulunk, kizárjuk a rohanó világot és lazítani is fogunk. MAGunknak SZENTeljük az időt!

Nem csak előadásokkal, de csoportos és egyéni programokkal is készülünk, ami segít felébreszteni a benned szunnyadó tudást.
Előadóink és/vagy segítőink lesznek: dr. Horváth István, Holló-Szabó Julianna, dr Demján Ildikó, Gombár Tamás, Albert Enikő, Ungvári Mónika, Nagy Margit, Soltész Mária és Kostrej Erika.
Ahogy tavaly is, a főszerepet Neked szánjuk, kedves résztvevő és arra biztatunk válj tevékeny részesévé az együttlétünknek és az életednek.
 
Engedd meg, hogy pár szóban bemutassam Neked azokat a szereplőket, akik már biztosan jelen lesznek, hiszen Téged még nem tudlak bemutatni MAGadnak, csak azt ígérhetem meg, hogy ha akarod, lesz alkalmad egy biztonságos, szerető környezetben szembe nézni önMAGaddal, bemutatkozni MAGadnak és a többieknek is, ha szeretnéd.
 
Meghívtuk Dr. Horváth István professzort, aki nem csak egy zseni, aki megajándékozta az emberiséget a szív- és élrendszeri betegségek elleni vakcinával és a művérrel, de remek Ember, óriási magyar szív és lélek, aki az életével példát állít arra, hogy a saját utunkat járva - ha az út rögös is néha - lehetünk csak igazán boldogok. Ő szakterületét tekintve nem a tudatossággal foglalkozik, megoldást ad a tudatosság hiányában elszenvedhető betegségek fizikai leküzdésére, és teszi ezt tudatos, igaz magyar Emberként. Az ő előadása az, amire külön is lehet jelentkezni.
 
Velünk lesz Gombár Tamás, akit tavalyi Biologika előadásról aki velünk volt, már ismerhet. Tamás mérnökként kezdte a nagybetűs életet és ehhez méltó logikával, mérnöki pontossággal, józan paraszti ésszel közelített saját lénye, lényege felé és ma már az ő fő tevékenysége is az emberek segítése saját lényük elfogadásában, egész-ségük megtartásában, tiszta lényük megélésében, problémáik (feladataik) megoldásában, egészségtudatuk megerősítésében, angyali, valódi énjük megélésében.
Beszélni fog nekünk a meggyőződéseink, hitrendszerünk kialakulásáról bio-logikus szemmel.
Idén nem csak biologika előadóként, de biologika konzulensként is megismerhetjük őt, sőt beavat bennünket egyéb és igencsak sokrétű tudásába is, a szellemvilágunkról. Vele is el tudsz vonulni egyéni konzultációra, amennyiben szeretnél és úgy érzed, ő az aki ott és akkor segíthet Neked meglépni azt, amit szeretnél.
Tamás csontrakással, csontkovácsolással is foglalkozik, ezt a szolgáltatást is igénybe lehet venni a randezvény folyamán 5.000 Ft-ért.
 
Mivel biologikus gondolkodóból soha sincs elég egy teremben, még akkor sem, ha az tele van vele, ezt a rezonanciát növelendő a csapatot erősíti Albert Enikő is, aki láss csodát, szintén a gazdaság világából lépett az Élet mezejére, Erdélyben született és humán erőforrás menedzsmentet tanult. Miután hosszasan dolgozott beszerzőként és megtapasztalta, hogy a humán erőforrás a multinacionális vállalatok világában az emberi erőforrás kizsigereléséről szól, úgy döntött, ő inkább táplálni szeretné az Embert és nem elvenni tőle. Enikő szintén Biologika Konzulens, Access Bars terapeuta, de leginkább a Craniális Újrahangolás gyakorlott alkalmazója. Enikő arany keze és segítsége is igénybe vehető majd egyénileg is és előadásából megismerhető, vagy aki már ismeri átismételhető az öt biológiai természettörvény, ami bizonyítja, hogy az ember tökéletesre teremtetett és persze sok egyéb konkrét összefüggés a lelkünk konfliktusai és a testi elváltozásaink között. Természetesen kipróbálhatod a Craniális Újrahangolást is, melynek értéke 10.000 Ft
 
Idén Ungvári Móni is velünk lesz, aki korábban röntgenasszisztensként dolgozott, majd kilépve az egészségügyből, ma már masszőrként tevékenykedik. Ebből kiemelném elsősorban a Lomi-Lomi masszázst. Ez egy hawaii ősmasszázs, amely a szeretet erejével gyógyítja a testet és a lelket egyaránt. A rendezvény ideje alatt Móni rendelkezésére áll mindenkinek, aki szeretné megtapasztalni a lomi áldásos hatását. Mindemellett svéd frissítő hát- illetve teljes testmasszázs, illetve arc és talpmasszázs az, amire kedvező áron igényt tarthatnak a kedves vendégek.
Masszász árak:
Lomi Lomi Nui 60 perces 6.000 Ft, 75 perces 7.500 Ft, 90 perces 9.000 Ft
Svéd teljes test 5.000 Ft, Svéd hát 3.500 Ft, Talp 2.500 Ft, Arc 1.800 ft
 
Nagy Margit természetgyógyász, reflexológus, fitoterapeuta nyirokmasszőr (http://naturmagazin.hu/nagy-margit-termeszetgyogyasz-nyirokmasszor/) csodálatos személyén, személyiségén és gyógyító kezein keresztül lehetőség nyílik többet megtudni a nyirokrendszerünkről és annak szakszerű karbantartásáról. A nyirokmasszázs egyszerre tisztítja a testet és a lelket is. Kiüríti, amire már nincs szükséged. Felszabadít. Mellékhatása, hogy a narancsbőrt is eltünteti, a has környéki párnák, a combok látványosan el tudnak tűnni néhány kezelés után, fájdalommentesen. Margit előadásában el fogja nekünk magyarázni, hogyan és mitől működik ez a masszázs, és miért mondják róla azt, hogy a rák ellenszere is!
Ha még többet akarsz tudni, hallgasd meg a Margittal készített riportot: https://www.youtube.com/watch?v=OlV4r1rgfqM&t=15s
Természetesen a nirokmasszázs is igénybevehető a heyszínen, melynek ára 5.000 Ft.
 
Hogy senki ne maradjon masszázs nélkül, a masszőr csapatot erősíti Soltész Mária is.
Masszász árak:
Nyak masszázs: 10 perc 3 EUR, Hát masszázs: 15 perc 4 EUR, Hát masszázs (fekve) + Nyak masszázs (ülve): 25 perc 7 EUR, Masszázs: 30 perc 8 EUR, Teljes test masszázs: 60 perc 15 EUR
 
Végül, de nem utolsó sorban, Kostrej Erika is a beépített segítők sorát szaporítja idén. Különös melegséggel tölt el az ő jelenléte, mert annak a tavaly kitűzött célnak az elérését bizonyítja, hogy a közönség, a közösség soraiból is kerüljenek ki olyan bátor úton járók, akik fel merik vállalni a többiek előtt, hogy bizony ők is rendelkeznek egy bizonyos égből kapott tudással, amit már nem kívánnak takargatni az emberek elől. Erika ezt az álmunkat váltja valóra azzal, hogy idén megosztja velünk MAGát és vele is lehetőség lesz egyénileg is konzultálni. Mint a legtöbben, akik megérzik MAGukat, Erika is sok a gyógyulással kapcsolatos módszert tanulmányozott már, amiből most a sajátját gyúrogatja és ha kérjük megosztja velünk ezzel kapcsolatos tapasztalatait.
 
Várjuk szeretettel a gyógyuni kívánókat, akik igénybe szeretnék venni a különböző technikákat. Érdemes pénteken eljönni hozzánk és közelebről megismerni a konzulenseket, masszőröket.
A pénteki részvétel igyenes!
 
Az előre kalkulált minimum létszámot (25 fő) nem sikerült elérni az előzetesen meghirdetett jelentkezési határidőig, kétszeri hosszabbítással sem, ennek ellenére az alábbi, módosított programmenettel várunk minden érdeklődőt szeretettel:
  
2017.05.19. péntek
15:00 Érkezés
17:00 Megnyitó, az előadók és terapeuták bemutatkozása
18:00 Lélekút, beavatási út - interaktív előadás
 
2017.05.20. szombat
10:00 dr. Horváth István: Érelmeszesedés elleni védőoltás 5€
15:00 Nagy Margit: A nyirokrendszer szerepe és karbantartása 5€
18:00 Gombár Tamás: Meggyőződéseink, hitrendszerűnk 5€
 
2017.05.21. vasárnap
11:00 Albert Enikő: Biologika - az 5 természettörvény 5€
15:00 Gombár Tamás: A szív- ér- és a nyirok rendszer elváltozásai biologikusan 5€
18:00 Lélekzene - komolyzenei koncert
 
2017.05.22. hétfő
10:00 Egyéni konzultációk és csoportos foglalkozások
18:00 Női és férfi minőség - interaktív előadás
 
2017.05.23. kedd
10:00 Egyéni konzultációk és csoportos foglalkozások
18:00 A magyar lélek - interaktív előadás
 
2017.05.24. szerda
10:00 Egyéni konzultációk és csoportos foglalkozások
18:00 Fekete Éva: A születéstől az Emberré válásig. Konfliktuskezelés a mindennapokban
 
Kövesd a Facebook oldalunkat, hogy mégtöbb információhoz juss: https://www.facebook.com/sennyeykastely/
 
 
Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt, a távoltól érkezőket is, akiknek szállást korlátozott létszámig tudunk biztosítani a Kastélyban illetve segítünk igényeinek megfelelő szállást találni a környéken.
További információért keresd Fekete Évát a +421 950 66 00 68 vagy a +36 30 609 44 66-os telefonszámok egyikén, vagy írj emailt a sennyeykastely@gmail.com email címre.
 
A teljes program 25€
A reggeliről, ebédről és vacsoráról tudunk gondoskodni, az előzetesen leadott igényektől függően. Ennek napi költsége 10-25€ között mozoghat. Az igények határozzák meg, hogy a helyi horgász tónál eszünk, vagy étteremből hozatjuk ételeinket és természetesen ennek megfelelően alakul az ár.
Lesz szerény kínálatú büfé, ahol a hirtelen jött szomjúság és éhség a nap folyamán bármikor csillapítható. Tehetsz javaslatot arra is, mit tartsunk készleten.
Természetesen hozhatsz magaddal enni-, innivalót szabadon.
Segíts a rendezésben, keress bennünket ötleteiddel, igényeiddel! Válj a csapat részévé már most!
  
Szeretettel várunk:
A Kastély, Fekete Éva és a teljes Csapat
 
A jelentkezéseket május 6-án lezártuk, de várunk minden MAGát szerető, MAGát szeretni akaró MAGyar embertársunkat szeretettel!
Az eredetileg meghirdetett programból 4 előadás elmarad, és egyet ajándékba adunk, így a 6 napos részvételi díj 25€-ra csökkent.
 
Ismerd meg Bodrogközt!
https://www.youtube.com/watch?v=R_NdGJwsVmA

 

Rendezvény adatai

Kezdés ideje: 2017-05-19 16:00:00
Rendezvény vége: 2017-05-24 16:00:00