Logo

MAGadért, MAGunkért minifesztivál


Tisztelt Látogató!
 
Szeretnénk Veled együtt tölteni három csodálatos napot, ahol egy helyen, a jelenben találkozik a múlt és a jövő. Egy lehetőség arra, hogy a jelenedben Te is tudatosan összerakd a múltad, a jövőbe mutató álmaid, vágyaid, terveid, céljaid képkockáit, és ennek tükrében tovább álmodd, tervezd jelenbéli jóérzéseddel a jövőt.
 
Egy laza, családias, együttlétet álmodtunk, meg, ahol nem csak a hallgatásra, de a hozzászólásra, a kérdéseid felvetésére is lehetőség van. Tanuljunk egymástól, ismerjünk meg egymás szemszögét, így válik szélesebbé látókörünk! Olyan dolgokra szeretnénk fókuszálni, amire a hétköznapi élet nem kínál tálcán lehetőséget, bízva abban, hogy a három nap tapasztalatából olyasvalamit viszel magaddal, ami a későbbiek folyamán a mindennapjaidban is felvillantja előtted a lehetőségeidet, és segíti boldoggá válásodat, boldogulásodat.
 
Íme a részletes program:
 
Péntek
18:00 Kereszty András György -  A tudatos bőségteremtés
 
Szombat
11:00 Gombár Tamás - Biologika
12:30 Kérdések, beszélgetések
13:00 Ebéd
15:00 Kereszty András György - A tudatos és boldog párkapcsolat
17:00 Nagy Attila - Esszenciális illóolajok frekvenciái és hatásuk érzelmi világunkra
20:00 8 kor színház - KIÁLTÓ SZÓ című előadás
 
Vasárnap
11:00 Kereszty András György - Magyarság (magyar lélek)
12:30 Kérdések, beszélgetések, játékok
13:00 Ebéd
15:00 Vesztergám Miklós - Az első lépcsőfok a Szent Korona Tanhoz
17:00 Kérdések, beszélgetések
18:00 Vesztergám Miklós - Tárogató koncert
 
Ha érzed a hívást a szívedben, a lelkedben arra hogy részt vegyél ezen a három napon, akkor Neked szól. Ha érzed magadban az igényt, a szükségét, hogy változtass magadon és a környezeteden, akkor Neked szól. Ha egyszerűen csak kíváncsi vagy, szeretnél részt venni valamiben, ami eddig még nem volt, akkor Neked szól. Ha már meghaladtad a nagykorúságot, gyere el, és hozzunk létre együtt valami újat!
 
Szeretnénk kedvezni azoknak, akik mind a három napon ennek a közösségnek szentelik idejüket, így ha a teljes programra jelentkezel a legtöbbet viheted magaddal, a legkisebb pénzbeni ráfordításért, 25 euróért. Akik családjukkal együtt szeretnék átélni ezt a fajta vérfrissítést, azoknak fejenként 5 euró kedvezményt biztosítunk, így a teljes rendezvény számukra fejenként 20 euróba kerül. Ha élsz ezzel a lehetőséggel, akkor jelentkezésnél a 'Megjegyzés' rovatban kérlek add meg családtagjaid nevét, nem szükséges a családtagoknak külön regisztrálni.
Amennyiben ezt az opciót választod, kérlek, kattints itt a jelentkezés gombra és regisztrálj, hogy kényelmes helyet biztosíthassunk a számodra. Kérlek vedd figyelembe, hogy a regisztrációk szerinti létszám alapján készülünk a helyiségek berendezésével és az étel, ital mennyiséggel, mert igen, nem hagyjuk majd korogni a gyomrodat, ha már megtisztelsz azzal, hogy az egész napodat velünk töltöd, mi gondoskodunk arról, hogy az itteni ebéd se kerüljön többe Neked, mint otthonodban kerülne. Természetesen hozhatsz is magaddal elemózsiát, ha különleges diétán vagy, vagy ragaszkodsz az otthonihoz. A Kastélyban semmi nem kötelező, nem kell végig ülnöd a napot, és nem kell mindenben részt venned, jöhetsz-mehetsz kedvedre, akárcsak otthon. Arra esetlegesen majd megkérünk, hogy mozgolódással, hangoskodással ne zavard a többieket, és ne tégy mással olyat, amit nem szeretnél, ha Veled tennének.
 
Ha csak egy-egy előadást szemeltél ki magadnak, vagy úgy érzed nincs időd, energiád a három napot végigcsinálni, akkor arra is van lehetőséged, hogy egy-egy előadásra külön regisztrálj. Ha így döntesz, akkor kérlek, hogy ne itt, hanem innen kilépve a választott előadásra kattintva tájékozódj a további részletekről, és ott nyomd meg minden általad választott előadáson belül a jelentkezés gombot, hogy ennek megfelelően alakítsuk az ülőalkalmatosságokat.
 
Hálás köszönettel:
A Kastély és a szervezők
 

Rendezvény adatai

Kezdés ideje: 2016-05-20 18:00:00
Rendezvény vége: 2016-05-22 20:00:00